RTSH Sport Live

Hakimi, divorci kushton! Gruaja kërkon 10 milionë, ai ofron 2

  • 26/04/2023
  • |
  • Gosip
Hakimi, divorci kushton! Gruaja kërkon 10 milionë, ai ofron 2
Kërkesa e Hiba dhe oferta e Achrafit: distanca në çështjen e divorcit mes të dyve është e madhe

Sipas mediave spanjolle, Hiba Abouk nuk do të hedhë peshqirin në rastin e divorcit me Achraf Hakimi. Sipas First Mag, aktorja donte të merrte në dorë gjysmën e aseteve të lojtarit të PSG-së. Avokatët e Hibas morën një goditje të madhe kur zbuluan se lojtari nuk kishte asgjë në emër të tij. Achraf në fakt i kishte vënë të gjitha pasuritë e tij në emër të nënës së tij disa kohë më parë.

Aktorja ka bërë një kërkesë për dhjetë milionë euro. Lojtari, i cili dëshiron të arrijë një marrëveshje në tone miqësore, në vend të kësaj ka ofruar vetëm dy. Distanca midis dy palëve është e madhe. Avokatët parisien të aktores po mendojnë të ngrenë një padi kundër futbollistit maroken për një krim të mashtrimit dhe keqmenaxhimit të sipërmarrjes së tyre të përbashkët.