RTSH Sport Live

Ibra, nga Ferrari te Porsche: të gjitha supermakinat e tij magjepsëse

  • 15/05/2023
  • |
  • Gosip
Ibra, nga Ferrari te Porsche: të gjitha supermakinat e tij magjepsëse
Sulmuesi suedez nuk e ka fshehur kurrë pasionin e tij të madh për makinat

Zlatan Ibrahimovic nuk e ka fshehur kurrë pasionin e tij të madh për makinat, madje edhe ato më ekskluzive. Dhe gjatë karrierës së tij ai i ka dhuruar vetes shumë bizhuteri që kanë qenë pjesë (disa edhe sot) e koleksionit të tij të pasur. Filloi me një Volvo C30 T5, me kalimin e viteve ai bleu makina gjithnjë e më të shtrenjta, duke përfshirë Porsche dhe Audi, por mbi të gjitha Ferrari.

Suedezi, në fakt, është një admirues i madh i markës "Pancing Horse" dhe i ka dhuruar gjithmonë vetes një të kuqe për ditëlindjet e tij të fundit. Nga Monza SP2 te blerjet më të fundit, një 812 Competizione dhe një Daytona SP3, shtesa më e fundit në shtëpi.

Makinat e Ibrahimovic:

Porsche 911 Targa 4S Heritage - 188.691 euro

Porsche 911 Targa 4S Heritage - 188.691 euro

Porsche 918 Spyder - da 791.426 euro

Porsche 918 Spyder - 791.426 euro

Audi RS6 Avant - da 138.750 euro

Audi RS6 Avant - 138.750 euro

Ferrari Monza SP2 - 1.600.000 euro

Ferrari Monza SP2 - 1.600.000 euro

Ferrari Daytona SP3 - 2.300.000 di euro

Ferrari Daytona SP3 - 2.300.000 euro

Ferrari 812 Competizione - da 578.840 euro

Ferrari 812 Competizione - 578.840 euro

Volvo C30 T5 - da 28.000 euro

Volvo C30 T5 - 28.000 euro

Ferrari F430 Spider - da 189.500 euro

Ferrari F430 Spider - 189.500 euro

Ferrari SF90 Spider - da 473.000 euro

Ferrari SF90 Spider - 473.000 euro