RTSH Sport Live

Laport paralajmëron Shqipërinë: Luaj në Arabi, por jam në formën e jetës!

  • 22/06/2024
  • |
  • Euro 2024
Laport paralajmëron Shqipërinë: Luaj në Arabi, por jam në formën e jetës!

Në konferencën e sotme për shtyp përpara gazetarëve u paraqit Aimerik Laport. Mbrojtësi i Al Nassr preku disa argumente, por u ndal më gjatë pas kureështjes së gazetarëve mbi formën e tij.

“Mendoj se ka shumë pak informacion sa i përket Ligës Saudite të Futbollit. Atje stërvitem mirë dhe mendoj se jam pjesë e një kampionati kompetitiv. Fakti që zgjodha të jem pjesë e një klubi saudit nuk ka ndikuar për keq në formën time dhe nuk besoj se do të jetë problem në ecurinë e Spanjës në Europian. Ndihem mirë dhe i gatshëm për ndeshjen me Shqipërinë”, tha Laport.