RTSH Sport Live

Leclerc, shpërthimi në rrjetet sociale: E keni adresën time, mjaft

  • 09/04/2023
  • |
  • Formula 1
Leclerc, shpërthimi në rrjetet sociale: E keni adresën time, mjaft
Ditën e Pashkëve, piloti i Ferrarit bën një thirrje të veçantë sociale për fansat e tij: ja çfarë tha ai

Edhe dashuria për idhullin duhet të ketë një kufi. Kështu mendon Charles Leclerc, piloti monegask i Ferrarit, i cili ka nisur një thirrje të veçantë për fansat e tij në rrjetet sociale ditën e Pashkëve.

"Përshëndetje të gjithëve. Muajt ​​e fundit, adresa ime e shtëpisë është bërë publike për disa arsye, duke bërë që shumë njerëz të mblidhen poshtë banesës sime, t'i bien ziles dhe të kërkojnë foto dhe autografe," shkroi piloti 25-vjeçar -. Ndërsa jam gjithmonë shumë i lumtur që jam në dispozicion për ju dhe e vlerësoj vërtet mbështetjen tuaj, ju lutem respektoni privatësinë time dhe mos vini në shtëpinë time”.

“Do të sigurohem që të ndalem për të gjithë kur të më shihni në rrugë ose në pistë, por nuk do të zbres nëse vini të më vizitoni në shtëpi - shtoi Leclerc -. Mbështetja juaj, si personalisht ashtu edhe në rrjetet sociale, do të thotë shumë për mua, por ka një kufi që nuk duhet kaluar. Gëzuar Pashkët të gjithëve”.