RTSH Sport Live

Pelé, në testament shfaqet një vajzë "e fshehtë"

  • 17/01/2023
  • |
  • Gosip
Pelé, në testament shfaqet një vajzë "e fshehtë"
O Rei, pas një jete duke mohuar të qenit babai i Sandrës, lindur nga marrëdhënia me "pastruesen" Anisia Machado

Mund të duket si një nga ato telenovela braziliane, të cilat gjithashtu u shpopulluan në Itali në fund të viteve '70 dhe në fillim të viteve '80, por në realitet historia e Pelé dhe Sandra është thjesht një pasqyrë prekëse e jetës së gjatë të O Reit. Një "vajzë e fshehtë", por jo shumë, e refuzuar prej kohësh, por në fund të fundit një pjesë integrale e testamentit të tij prej 13 milionë stërlinash.

Pas vdekjes së Pele, shumë nga jeta e tij e gjatë dhe intensive është ende duke u rishkruar. I përbërë nga qindra gola, por edhe nga dhjetëra femra dhe shoqëruese. Veçanërisht, megjithatë, është për t'u treguar historia e Sandrës, e lindur nga marrëdhënia me "pastruesen" e atëhershme të O Rei, zonjën Anisia Machado, e cila lindi një vajzë që nuk u njoh kurrë, pavarësisht konfirmimit të dhënë nga ekzaminimi i ADN-së.

Sandra e gjorë, e goditur për ironi nga kanceri në vitin 2006, kishte marrë gjithsesi përdorimin e mbiemrit të Pelé, i cili kishte pranuar të takonte “nipërit e fituar”, duke mbajtur premtimin për t’i përfshirë në testamentin bujar mbi 10 milionë paund, me gjithë respektin për “familjen zyrtare”.