RTSH Sport Live

Reali hedh sytë nga Shqipëria, Arbeloa prezanton projektin

  • 21/02/2024
  • |
  • Të tjera
Reali hedh sytë nga Shqipëria, Arbeloa prezanton projektin

Për katër ditë në muajin qershor Fondacioni i Real Madrid, në bashkëpunim me “GK Sport” do të mbajë një kamp, i cili ka për qëllim edukimin sportiv të disa të përzgjedhurve.

Sipas komunikatës të bërë publike nga vetë klubi spanjoll mesditën e të martës mësohet se një trajner i Fondacionit do të jetë prezent në Tiranë për të ndjekur mbarvajtjen e aktivitetit, i cili do të vëzhgojë nga afër të rinjtë e përzgjedhur.

Në prezenatimin e kësaj nisme ishte prezent Alvaro Arbeloa, trajner i U-19 të Realit dhe përfaqësuesi i kompanisë “GK Sport”, Xhuliano Konda.