RTSH Sport Live

Spalletti, Napoli në lëkurë: ja tatuazhi për titullin

  • 26/05/2023
  • |
  • Gosip
Spalletti, Napoli në lëkurë: ja tatuazhi për titullin
Trajneri i të kaltërve ka zgjedhur ta kujtojë përgjithmonë arritjen e madhe. Ka edhe një dedikim të veçantë për fëmijët

Titulli është përgjithmonë. Në zemër dhe në lëkurë. Trajneri i Napolit, Luciano Spalletti, ka vendosur të bëjë tatuazh fitoren e kampionatit italian me një dizajn të bukur në krahun e majtë. Aty është stema e Napolit dhe të treja në të zeza të trengjyrëshit. Jo vetëm kaq: trajneri i kampionëve ka të gdhendur edhe emrat e tre fëmijëve të tij: Samuele, Federico dhe Matilde.

Vepra e artit u krijua nga Valentino Russo, i cili tha se ishte i emocionuar në rrjetet sociale, por gjithashtu kujtoi se për Spallettin, këto ishin tatuazhet e para të jetës së tij: "Unë me të vërtetë takova një person unik… ai ka një përulësi të pabesueshme dhe ironia e tij është e pagabueshme.!!Dua shumë të falenderoj për mënyrën se si më trajtuat, dhe që më bëni të ndihem si në shtëpinë time. Shihemi së shpejti".