RTSH Sport Live

“E HËNA SPORTIVE” në RTSH HD ora 18:00

  • 22/02/2021
  • |
  • Emisione
“E HËNA SPORTIVE” në RTSH HD ora 18:00

Kategoria e Parë mbylli javën e 11
Egnatia nis arratisjen në grupin B
Burreli i merr kreun Dinamos në grupin A
Elbasani nuk ka shpresë
Pogradeci tregon forcën ndaj Besës 
Korabi qëndron në ndjekie të kryesuesve
Izmir Smajlaj kampion Ballkani në kërcim së gjati
Me pjesmarrjen e Saimir Demit, Saimir Patushit dhe Olsi Drangës 
Të ftuar speciale dhe protagonistë të fushës
Sonte ora 18:00 në RTSH HD “ E HËNA SPORTIVE”