RTSH Sport Live

“Euro Magjia”, në ekranin e RTSH, ora 23:00

  • 11/06/2021
  • |
  • Emisione
“Euro Magjia”, në ekranin e RTSH, ora 23:00
Është moment për të nisur Euro 2020, për ta shijuar në ekranin e të gjithë shqiptarëve

Është momenti, Euro 2020 zbret në fushën e lojës. Për ta bërë sa më argëtuese ecurinë e këtij edicioni, ka menduar “Euro Magjia”, çdo mbrëmje në ekranin e RTSH 1HD dhe RTSH Sport, ora 23:00. Shumë surpriza, të ftuar special.  Nuk kishte si të mungonte në këtë mbrëmje një tifoz i zjarrtë i Italisë, ish-presidenti Bamir Topi, por dhe pak aromë Champions me Eva Muratin. 

Nuk mund të mungonte goli i vetëm i Shqipërisë në një Europian, Armando Sadiku.

Nuk do të mungojë analiza e ndeshjeve nga specialist i studios së RTSH-së, Shkëlqim Muça. I pranishëm dhe Dritan Shakohoxha, i cili rikthehet pas shumë vitesh në ekranin e transmetuesit public.

Futboll, analiza të Euro 2020, por edhe… pak humor, e këtë e bën të mundur Florjan Binaj shoqëruar dhe nga kronikat e djemve të Ngop Medias, çdo mbrëmje.

Së bashku, për të shijuar këtë Europian të jashtëzakonshëm, në ekranin e të gjithë shqiptarëve.