RTSH Sport Live

E Hëna Sportive vjen sot në orën 18:00 në RTSH Sport

  • 05/04/2021
  • |
  • Emisione
E Hëna Sportive vjen sot në orën 18:00 në RTSH Sport

Kategoria e Parë në fazën e saj më interesante
Gara e elitës dhe mbijetesës
Prag java e parë e play-off
Ndeshjet e para në zonën play-out
E Hëna Sportive vjen sot në orën 18:00 në RTSH Sport
Në drejtimin e Alban Hasanit 
Te ftuar: Artan Hoxha, Saimir Patushi, Vladimir Prenga dhe Olsi Uku