RTSH Sport Live

Euro 2020, edhe në Radio Tirana 1

  • 11/06/2021
  • |
  • Emisione
Euro 2020, edhe në Radio Tirana 1
Një emision maratonë, që shoqëron evenimentin më të madh futbollistik në kontinentin e vjetër

Një emision maratonë, që shoqëron ditët e ngjarjes më të madhe të vitit në futboll. Biseda komente, analiza dhe detaje, për çdo ndeshje dhe gjithçka ndodh në 11 shtete, kun ë 30 ditë luhen 51 takime, e një historie të re të lojës magjike.

Nën drejtimin e gazetares, Erga Kruja, me redactor përgjegjës Defrim Methasani. Ju ftojmë të qëndroni në shoqërinë e emisionit, “Euro 2020”, ekskluzivisht në Radio Tirana 1.