RTSH Sport Live

Kamerun, Onana përshëndetet në rrjetet sociale: I respektoj vendimet

  • 29/11/2022
  • |
  • Boterori Katar 2022
Kamerun, Onana përshëndetet në rrjetet sociale: I respektoj vendimet
Portieri i Interit: "Të përfaqësosh Kamerunin ka qenë gjithmonë një privilegj. Kombi është i pari dhe përgjithmonë"

"Dua të shpreh dashurinë time për vendin tim dhe ekipin tim. Unë jam sjellë gjithmonë në mënyrën më të mirë për të ndihmuar ekipin të arrijë të gjitha sukseset e saj, kam vënë të gjitha energjitë dhe përpjekjet e mia për të gjetur zgjidhje edhe nëse kjo nuk ishte e mundur". Kështu Andre Onana, portieri i Interit dhe Kamerunit, shpjegon në faqen e tij në Instagram arsyen e përjashtimit të bujshëm nga kombëtarja gjatë Botërorit të Katarit. “Si gjithmonë, unë respektoj dhe mbështes vendimet e marra nga zyrtarët e lartë që kërkojnë suksesin e ekipit tonë dhe të vendit tonë – vijon ai – Vlerat që promovoj si person dhe si lojtar janë të njëjtat që më identifikojnë mua dhe që familja ime më ka rrënjosur që kur isha fëmijë. Të përfaqësosh Kamerunin ka qenë gjithmonë një privilegj. Kombi është i pari dhe gjithmonë", përfundoi portieri.

Onana ishte “përjashtuar” nga grupi i ekipit për arsye disiplinore para ndeshjes kundër Serbisë, pasi kishte kundërshtuar vendimet e trajnerit Rigobert Song në takimin para ndeshjes: “Kam rrezikuar që të mos e lë të luajë, jam babai i këtyre djemve dhe unë duhet të garantoj disiplinë - shpjegoi trajneri - Duhet të përshtateni me disiplinën e ekipit. Nëse nuk mund ta bëni, nëse nuk mund të përshtateni me atë që kërkojmë nga ky ekip, mendoj se është është e nevojshme të tërhiqeni dhe të merrni përsipër përgjegjësitë tuaja".