RTSH Sport Live

Kur Davidi mund Goliathin: Arabia Saudite dhe Japonia, në shoqëri të mirë

  • 23/11/2022
  • |
  • Boterori Katar 2022
Kur Davidi mund Goliathin: Arabia Saudite dhe Japonia, në shoqëri të mirë
Ka shumë histori për zhgënjimin në Kupën e Botës

Kur Davidi mposht Goliathin: ka shumë histori për "zhgënjimin" në Kupën e Botës. Fitoret e Arabisë Saudite dhe Japonisë ndaj Argjentinës dhe Gjermanisë janë vetëm surprizat e fundit. Italia është gjithashtu një protagonist negativ, e mundur nga dy Koretë (1966 dhe 2002) dhe nga Kosta Rika në paraqitjen e fundit në një Botëror që daton në 20 qershor 2014.

<p>INGHILTERRA-USA 0-1 (Mondiali Brasile 1950)  </p>

ANGLI-SHBA 0-1 (Kupa e Botës Brazil 1950)

ITALI-KOREA VERIUT 0-1 (Kupa e Botës Angli 1966)

<p> GERMANIA EST-GERMANIA OVEST 1-0 (Mondiali Germania 1974)</p>

GJERMANIA LINDORE - GJERMANIA PERËNDIMORE 1-0 (Kupa e Botës Gjermani 1974)

<p> GERMANIA OVEST-ALGERIA 1-2 (Mondiali Spagna 1982)</p>

GJERMANIA PERËNDIMORE 1-2 ALGJERIA (Kupa e Botës Spanjë 1982)

ARGJENTINË-KAMERUN 0-1 (Kupa e Botës Itali 1990)

<p>BRASILE-NORVEGIA 1-2 (Mondiali Francia 1998)</p>

BRAZIL-NORVEGJI 1-2 (Kupa e Botës Francë 1998)

ITALI-KOREA E JUGUT 1-2 (Kupa e Botës Kore dhe Japoni 2002)

FRANCË-SENEGAL 0-1 (Kupa e Botës Kore dhe Japoni 2002)

<p> ITALIA-COSTA RICA 0-1 (Mondiali Brasile 2014)</p>

ITALI-KOSTA RIKA 0-1 (Kupa e Botës Brazil 2014)

<p>    GERMANIA- SUD COREA 0-2 (Mondiali Russia 2018)</p>

GJERMANI- KOREA E JUGUT 0-2 (Kupa e Botës Rusi 2018)

<p>ARGENTINA-ARABIA SAUDITA 1-2 (Mondiali Qatar 2022)</p>

ARGJENTINË-ARABIA SUADITE 1-2 (Kupa e Botës Katar 2022)

GJERMANI-JAPONI 1-2 (Kupa e Botës Katar 2022)