RTSH Sport Live

Mbërrin filmi për Hamilton

  • 10/03/2022
  • |
  • Gosip
Mbërrin filmi për Hamilton
Apple TV + nuk komunikon datën e lëshimit, por premton: I klasit të parë

Jeta e Lewis Hamilton bëhet një dokumentar film. Njoftimi vjen nga platforma Apple TV + dhe sheh produksionin e të njëjtit pilot, shtatë herë kampion bote në bashkëpunim me "Box to Box", i cili kontribuoi në serialin e Netflix "Drive to Survive". Njoftimi për shtyp nga kompania televizive e Tim Cook shpjegon se çfarë duhet pritur nga ky film artistik për pilotin e Formula 1: "Filmi do të heqë perden në jetën e Hamiltonit, i cili do të tregohet në të gjitha aspektet e tij: ekipi i tij dhe personazhi brenda dhe jashtë piste”.

Apple TV + njofton gjithashtu praninë e "dëshmitarëve të klasit të parë", të cilët do të ndihmojnë në shtimin e tonit dhe ngjyrës në historinë e jetës së Lewis Hamilton. Ndërkohë, piloti i Mercedesit po përballet me testet e para zyrtare të Formula 1 në Bahrein. Hapi i parë drejt shpagimit kundër Max Verstappen, për të rrëmbyer titullin e tij të tetë botëror, që do t'i kishte kënaqur britanikët të shkonin në të njëjtin nivel me një legjendë të kalibrit të Michael Schumacher. Duke iu rikthyer filmit, Apple nuk ka zbuluar ende datën e publikimit të filmit të Hamilton.