RTSH Sport Live

Ndahet nga jeta Dejan Milojevic, ndihmës trajneri i Golden State

  • 17/01/2024
  • |
  • Të tjera
Ndahet nga jeta Dejan Milojevic, ndihmës trajneri i Golden State
I goditur nga një atak gjatë një darke me skuadrën në Salt Lake City, ndërroi jetë në moshën 46-vjeçare.

Një moment dobësie kur ishte në një darkë në Solt Lake City (ku Golden State duhej të luante atë natë), shtrimi në spitalin lokal dhe më pas, për fat të keq, fundi tragjik: Dejan Milojevic, ndihmës trajneri i Golden State Ëarriors, vdiq në moshën 46-vjeçare për shkak të një ataku kardiak.

 Pesha e asaj që kishte ndodhur, me anëtarin e stafit të trajnerit të Steve Kerr, ishte menjëherë e dukshme: deklarata zyrtare e ekipit dhe më pas ajo e NBA, me zgjedhjen për të shtyrë (në një datë që do të përcaktohet) ndeshjen midis Utah dhe Golden State.

Në fakt, i gjithë stafi dhe anëtarët e ekipit ishin në spital për një kohë të gjatë, duke lëvizur efektivisht nga restoranti në shtratin e trajnerit dhe duke qëndruar pranë tij deri në orët e vona të natës. Sot, për fat të keq, erdhi lajmi i hidhur.