RTSH Sport Live

Totti-Ilary, ka mbaruar: Ndarja e pashmangshme, tani kërkojmë respekt

  • 11/07/2022
  • |
  • Gosip
Totti-Ilary, ka mbaruar: Ndarja e pashmangshme, tani kërkojmë respekt
Njoftimi zyrtar i Blasit dhe ish-kapitenit të Romës: “Besojmë në respektin maksimal për privatësinë tonë për qetësinë e fëmijëve tanë”

"Pas njëzet vitesh së bashku dhe tre fëmijëve të mrekullueshëm, martesa ime me Franceskon ka përfunduar. Rruga e ndarjes do të mbetet ende një çështje private dhe nuk do të ketë asnjë deklaratë të mëtejshme nga ana ime. Ftoj të gjithë të shmangin spekullimet dhe mbi të gjitha të respektojnë konfidencialitetin e familjes sime”. Me një deklaratë të lëshuar nga agjenti i saj, ja ku është njoftimi zyrtar i Blasi për përfundimin e lidhjes mes saj dhe ish-kapitenit të Romës.

“Pas 20 vitesh bashkë, për fat të keq lidhja ime me Ilarin ka përfunduar”: ja si e zyrtarizon ndarjen Totti. “U përpoqa të kapërcej krizën e martesës sime, por sot e kuptoj që zgjedhja e ndarjes, edhe pse e dhimbshme, nuk është e shmangshme. Gjithçka që kam thënë dhe bërë muajt e fundit është thënë dhe bërë për të mbrojtur fëmijët tanë, të cilët do të jenë gjithmonë prioriteti kryesor në jetën time. Do të vazhdoj të jem pranë Ilarit në rritjen e tre fëmijëve tanë të mrekullueshëm, duke respektuar gjithmonë gruan time”, vijon ai.

Më pas, në përfundim, lexojmë: "Rruga e ndarjes sonë do të mbetet rreptësisht private për mua dhe për këtë arsye nuk do të bëj asnjë deklaratë tjetër. Besoj në respektin maksimal për privatësinë tonë, veçanërisht për qetësinë e fëmijëve tanë".