RTSH Sport Live

Butrinti mund rivalët dhe ngjitet në krye

  • 12/12/2020
  • |
  • Futboll Vendi
Butrinti mund rivalët dhe ngjitet në krye
Sarandiotët kanë mundur 2-1 rivalët kryesorë për ngjitje në Kategorinë e parë, Devollin

Janë luajtur sot pesë çifte të takimeve të Kategorisë së Dytë në Grupin B, ku ekipet me pretendime kanë vijuar që të tregojnë forcën e tyre. Bie në sy fitorja e skuadrës së Labërisë, 4-0 ndaj Delvinës, ndërsa Albpetroli ka mposhtur 2-0 Përmetin, që në javët e para u duk ekip me pretendime….

Ndërkohë që Butrinti, rimerr kreun dhe fiton sot 2-1 ndaj Devollit rival për t’u rikthyer në të Parën. Po ashtu, edhe Maliqi në tranfertën e Skraparit fiton 0-3.

Kurse Naftëtari ka mundur 3-1 Tepelenën në Kuçovë. Ja rezultatet dhe renditja pas javës së gjashtë. Ndërsa Butrinti kryeson dhe në gjashtë vendet e para ka një garë të ashpër për ekipet që duan të ngjiten një kategori më lartë…

Kategoria e Dytë, Grupi B/Java e 6

Rezultatet

Labëria – Delvina      4-0

Albpetrol-Përmeti     2-0

Skrapari-Maliqi         0-3

Naftëtari-Tepelena    3-1

Butrinti-Devolli          2-1